Osta e-liput TÄÄLTÄ!

Tiedeteatteri

Tiedeteatterimme esitykset ovat hyvin showmaisia, mutta samalla myös opettavaisia. Teemme paukkuja ja pamahduksia sekä selitämme yksinkertaisesti, miten luonnonlait toimivat.

Esityksiä on AHHAA-keskuksen salissa päivittäin ja tällä hetkellä niitä on viroksi, englanniksi ja venäjäksi. Esitykset kestävät 35-40 minuuttia, ja yhteen eritykseen mahtuu jopa 70 henkeä. Aikataulu ja tarkemmat tiedot löytyvät etusivulta ja keskuksen aulassa olevalta näytöltä. Esitykset ovat kaikille AHHAAn lipun ostaneille maksuttomia.

Etukäteen tilaaminen

Teatteriesityksiä on mahdollista tilata myös etukäteen. Tilatut esitykset maksavat 200 €, ja erityiset Tietoshowt 500 €. Huomioi, että nämä hinnat koskevat vain AHHAA-keskuksessa näytettäviä esityksiä. Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tiedeteatteriesityksiä valitsemaasi kohteeseen Virossa. AHHAAn ulkopuolella järjestettävien teatteriesitysten hinnat ovat alkaen 360 €.

Varaukset ja lisätietoa:
Ma-Pe 9-17
+372 515 6766
tellimus@ahhaa.ee
(englanniksi/viroksi)

AHHAAn tiedeteatteria tukee AGA Eesti AS.

Tiedeteatterin esitykset

AVOIMET / TILATTAVAT ESITYKSET 

Seuraavia esityksiä näytetään AHHAAssa kävijöille ilman tilausta, ja lisäksi niitä on mahdollista tilata etukäteen AHHAAhan tai muuhun toivottuun kohteeseen. Katso etusivulta, mitä esityksiä on tänään ohjelmassa.

1. Värikästä kemiaa

Mikä on kemiallinen reaktio, ja voimmeko jotenkin vaikuttaa siihen? Mitä tekevät indikaattori ja katalyytti? Mitä ihmettä kemiluminesenssi tarkoittaa? Saavatko nämä kummalliset sanat ja käsitteet kielesi solmuun? Ei haittaa - me teemme kaikesta hauskaa ja helppoa ja vastaamme edellä mainittuihin kysymyksiin värikkäiden kokeiden avulla!
2. Sähkön rätinä

Tässä esityksessä tarkastelemme meitä kaikkia ympäröivää salakavalaa sähköä. Aloitamme staattisesta sähköstä, josta jatkamme leikkisästi tekniikan ihmeisiin ja turvallisuuten liittyviin kysymyksiin. Mitä tehdä, kun ukkosella hiukset nousevat pystyyn? Miksi johtojen pitää olla eristettyjä, ja voiko ihmistä käyttää johtona? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat tulemalla katsomaan juuri tätä esitystä!
3. Tulkoon valo!

Tämä tiedeteatterin esitys valmistui osana kansainvälisen Valon vuoden ohjelmaa (2015).

Tule tutkimaan valoa! Mistä valo koostuu ja miten voimme ylipäätään nähdä sitä? Näkyvän valon lisäksi teemme kokeita myös valolla, jota silmämme eivät pysty näkemään. Lopuksi testaamme valon voimaa!4. Ihmeellinen ilma

Oletko koskaan miettinyt, mitä hengität sisääsi joka päivä? Entä ulos? Oletko koskaan tuntenut 17 tonnin ilmamassan puristavan sinua tai miettinyt mistä se oikeastaan koostuu? Onko ilmaa mahdollista muuttaa nesteeksi tai näkyväksi? Vastaamme näihin ja moniin muihin kysymyksiin teatteriesityksessä, joka saa sinut suorastaan haukkomaan ilmaa!5. Tietoshow

HUOM! Vain yksityistilaisuuksiin! Hinnat alkaen 500 €.

Tietoshow koettelee tiedeteatterin rajoja! Mukaan on valittu kaikista näyttävimmät ja mieleenpainuvimmat kokeet. Tulitornado, räjähtävät kuplat ja vetypallot, ilotulitukset ja valtavat saippuakuplat ovat vain esimerkkejä siitä, mitä tulet näkemään! Yleisön kielitaidoilla ei ole väliä, sillä puheen sijasta tätä showta vie eteenpäin inspiroiva musiikki.

Tietoshown kesto on noin 10 minuuttia ja se on tilattavissa ainoastaan yksityistilaisuuksiin (joko AHHAAhan tai muualle). Varaukset ja lisätietoa: tellimus@ahhaa.ee tai +372 515 6766 (englanniksi/viroksi).